Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Met je baby de buitenlucht in? Vergeet de doekjes voor de fopspeen niet!

Door de coronacrisis ziet ons leven er momenteel helemaal anders uit. Het is cruciaal dat we ons goed aan de richtlijnen houden, zodat we het gewone leven zo snel mogelijk kunnen hervatten. Gelukkig is wandelen vandaag wel nog mogelijk, ook met je baby. Al blijft voorzichtigheid wel geboden. Je doet er dan ook goed aan om altijd schoonmaakdoekjes voor de fopspeen van je kleintje bij de hand de houden.

 

doekjes fopspeen

De buitenlucht is goed voor je baby.

Wist je dat frisse lucht voor je baby even belangrijk en nodig is als voor ons volwassenen? Net zoals ze aangepaste voeding nodig hebben, verlangen baby’s ook naar frisse lucht. Zelfs in deze coronatijden is het dus aangewezen om dagelijks met je oogappel op wandel te gaan. Je hoeft daarom geen urenlange wandeling te maken, maar even een frisse neus halen, doet zowel jou als je kleine schat deugd. 

Vermijd winkelen met je kind

Wat evenwel géén aanrader is, is met je baby naar een drukke supermarkt trekken. Daar is de kans op besmetting immers veel groter. Vaak is het in de smalle gangen moeilijk om afstand te houden en ook aan de kassa en bij het binnen- en buitengaan van de winkel lopen jij en je baby het risico op een besmetting. Ons advies luidt dan ook: winkel alleen, als dat mogelijk is. Een gezellige wandeling kun je wel met je gezin doen. 

Fopspeendoekjes in de aanslag!

Een fopspeen helpt om je kind rustig te houden. Ga je op wandel, neem dan wel altijd een voorraadje reinigingsdoekjes mee. Zo kun je, waar je ook gaat, je baby’s fopspeen schoonhouden zonder dat je die moet afspoelen. Da’s handig, want momenteel kun je haast nergens binnen om even gebruik te maken van het sanitair. De Nûby-fopspeendoekjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kun je ook gebruiken voor het reinigen van bijtringen, flesjes en speelgoed.

Veel plezier op jullie wandelingen en houd het veilig!