Ga naar de inhoud

Een nieuwe manier om flesvoeding te bereiden met RapidCool

Als ouder kom je altijd wel eens voor onverwachte omstandigheden te staan (understatement van het jaar). Het bereiden van een flesje voor je baby is geen uitzondering op de regel.

Heb je een alternatief nodig om flesvoeding voor je baby klaar te maken?

Klinkt een van deze scenario's je bekend in de oren?
Je bent op reis en je hebt nergens een magnetron of flessenwarmer om je flesje op te warmen.
Je hebt op dat moment geen toegang tot flessenwater dat goed genoeg is voor je kleintje.
Je bent niet zeker van de juiste temperatuur van je babyvoeding. Je blijft de temperatuur op je pols controleren en moet dan de fles opnieuw opwarmen of afkoelen.
Je denkt aan het milieu en koopt liever geen plastic waterflessen, maar gebruikt in plaats daarvan kraantjeswater.

Geen zorgen, wij zijn er voor je. Er is altijd een andere manier, één die ervoor zorgt dat het bereiden van een flesje volkomen veilig en easy peasy lemon squeezy is! Hier is onze RapidCool.

Hoe bereid ik een flesje met de Nuby Rapidcool?

RapidCool koelt babyvoeding van kokend naar de perfecte temperatuur in slechts 2-5 minuten (afhankelijk van de hoeveelheid melk). Je kookt kraantjeswater en giet het kokende water in de RapidCool. Je kan de hoeveelheid water controleren dankzij de maataanduiding aan de binnenkant. Vervolgens voeg je de juiste hoeveelheid melkpoeder toe en meng je het geheel door de RapidCool een paar keer minstens 5 seconden ondersteboven te draaien. Nu kan je op het digitale deksel tikken en wachten tot het digitale display je een groen Nûby-logo toont. En dat is alles! Je kan de melk in een babyflesje gieten voor een flesje op de perfecte temperatuur.

En er is meer! Hij is speciaal ontworpen om hem gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, en hij past gemakkelijk in de meeste luiertassen. De RapidCool is bedoeld voor flesjes van 90ml - 240ml, zodat je de flexibiliteit hebt om de hoeveelheid melk aan te passen naarmate je baby groeit. En niet te vergeten, het stijlvolle witte design maakt van dit innovatieve hulpmiddel een tijdloos stuk. 

Meer tips voor flesvoeding

Moet je een flesje geven onderweg? Als je een thermosfles meeneemt om je water warm te houden, heb je alleen een RapidCool en een babyflesje nodig. Er is geen stroomvoorziening nodig en de RapidCool heeft een reisvriendelijk formaat en ontwerp.
Wil je 's nachts een flesje klaarmaken zonder iemand wakker te maken? De RapidCool maakt geen geluid en is perfect voor zowel overdag als 's nachts.

Deze innovatieve RapidCool wordt geleverd met 1 RapidCool fles, 1 digitaal deksel, 1 kleine melkpoederdispenser en 1 reinigingsborstel.

 

Klaar voor een echte revolutie in het maken van flesjes voor je baby? Haal je RapidCool nu in huis! Je kan onze RapidCool op Amazon vinden of in geselecteerde winkels.

Reacties

Reageer