Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nuby - New Valmar

Onze filosofie

Bij Nûby™ streven we dagelijks om het welzijn van baby’s en peuters wereldwijd te bevorderen door een vernieuwend, functioneel en fun productgamma aan te bieden, die zorgt voor een veilige en gezonde orale ontwikkeling.

Om deze doelstelling te bereiken, bieden we bij Nûby™ drie verschillende lijnen aan die helemaal in lijn zijn met de verschillende noden van u en uw kind.

  • Nûby™: Een gamma met leuke en functionele producten voor iedere stap in de ontwikkeling van het kind.

  • Nûby™ Natural Touch™: Waarin we ouders begeleiden van bij de geboorte van hun baby.

  • Nûby™ Citroganix: Om de baby te beschermen met een volledig natuurlijk gamma.

 


Ontdek de submerken van Nûby

Ontdek het Nûby Gamma Ontdek het Nûby Natural Touch Gamma Ontdek het Nûby Citroganix Gamma

Onze ervaring

Onze jarenlange ervaring verzekert kwaliteit en betrouwbaarheid.

Sinds 1970 zet Luv n' Care® zich in om kwalitatieve en innovatieve producten aan te bieden die geïnspireerd zijn door de natuur om het leven van baby's en ouders makkelijker, eenvoudiger en stukken leuker te maken. Onze expertise dekt alle belangrijke en spannende stadia die ouders ondergaan met hun baby. We helpen ouders bij de beslissingen die ze maken over hun baby die zich ontwikkelt en groeit.

Het Nûby™ - gamma biedt oplossingen voor voeding, verzorging, spelen, bad-en kinderkamer en heeft gepatenteerde innovatie in al haar categorieën. De aanzienlijke investering in onderzoek, ontwerp, innovatie en bescherming van intellectuele eigendom zet Nûby™ in de voorhoede van technologie en design. Zo is Nûby™ één van de snelst groeiende babymerken wereldwijd.


Onze babymerken worden in meer dan 155 landen verdeeld en is al 45 jaar over de hele wereld geliefd door miljoenen baby's en families.

Sinds 1992 is Nûby Europe - New Valmar, met hoofdzetel in Evergem, een exclusieve partner van Luv n' Care®. Zij verdelen alle producten van Nûby™, Nûby™ Natural Touch™ en en Nûby™ Citroganix™ in grote delen van Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Labels.

Marques pour grandir Triman Vegan Society Citroganix Todopapas
Frans Kwaliteitslabel van babyproducten. Label voor een conformiteit met de Franse recylcage wetgeving Internationale erkenning door Vegan society van Citroganix™ als Vegan product Spaans kwaliteitslabel, toegekend door ouders aan Citroganix™ producten.

 

Bio Republic USDA certified New Valmar - Nuby is een EQAMOB voorbeeldbedrijf
Duits kwaliteitslabel voor biologische producten (Citroganix™) Kwaliteitslabel van USDA van biologische producten voor Citroganix™ Kwallificatie als voorbeeldbedrijf voor Internationale stageplaatsen Flanders state of the art

 

<< Ga Terug