Ga naar de inhoud

Is mijn drinkbeker echt anti-lek?

Op nummer 1 op het verlanglijstje van elke mama: een rommelvrij leven! Want iedereen weet dat die kleine engeltjes wel wat chaos kunnen veroorzaken. En dan zijn alle kleine beetjes die helpen meer dan welkom. Stel je voor: je neemt speciaal voor je liefste zoon of dochter een drankje mee. Je wil het uit je handtas nemen en ziet dan dat het drankje uitgelopen is en de hele boel kletsnat is. Iets wat we allemaal liever niet meemaken! Dus, wat denken jullie dan van bekers waar niet mee gemorst kan worden? Klinkt perfect, niet? Enkel als de beker ook perfect werkt en er geen enkele kans meer is op morsen. Omdat we er zeker van willen zijn dat iedereen die een Nûby beker koopt, er ook 100% tevreden van is, geven we wat meer informatie over de mate waarin onze bekers anti-lek zijn.

Wat erg belangrijk is om te weten, is dat je op elke verpakking van een Nûby drinkbeker kan zien of die anti-lek is. We maken een duidelijk onderscheid tussen de volgende eigenschappen van onze bekers:

 

Free Flow/ Vrij debiet
Wanneer dit logo op de verpakking van een drinkbeker staat, wil het zeggen dat vloeistoffen vrij uit de beker kunnen vloeien. Geen ventieltjes, geen remmingen, geen gedoe. Deze absolute vrijheid heeft wel het risico op lekken, aangezien de vloeistof er ook vrij uit kan lopen. Meestal gaat het hier om drinkbekers met harde tuit of pop-up twist, bijvoorbeeld onze 2-n-1 beker met harde tuit en vrij debiet.

 

No Mess/ Anti-knoei

Onze Wonder cups zijn speciaal ontworpen om een knoeiboel te voorkomen wanneer je kind zelfstandig drinkt. Op de verpakking hiervan staat ons Anti-knoei-logo. Wanneer deze producten op de grond vallen of op een andere manier gebruikt worden dan de bedoeling is, is er echter wel nog een kans op lekken.

 

No Spill/ Anti-lek

Deze producten zijn onze absoluut lekvrije toppers. Zolang de beker niet stuk is, zal hij niet lekken. Je kan ze ondersteboven houden, eens per ongeluk laten vallen, … Het is geen probleem! Let wel op: anti-lek wil zeggen dat niets ontsnapt. Wanneer je drankjes met prik in de drinkbeker doet, kan de druk in de fles sterk toenemen door warmte of schudden. De ventielen kunnen scheuren of de druk kan plots afgelaten worden bij het openen van de drinkbeker. Bij de anti-lek-producten spreken we over de drinkbekers met zachte tuit of rietje zoals bijvoorbeeld onze Flip It™ beker.

 

Met deze tips in je achterhoofd, kan je nog gemakkelijker de juiste beker voor jouw kind vinden. We willen dan ook eerlijk zijn met jullie en zorgen voor een perfecte match tussen jou en je Nûby beker!