Door te drinken met een rietje verleert uw kind de reflex om te zuigen aan een fles. Eens hij 12 maanden is, kan hij deze uitdaging aangaan!


Kleine kinderen vinden de eerste kennismaking met een rietje vaak niet makkelijk, het helpt om eerst eens samen te oefenen met een rietje in een glas. Zo leert je kleintje bubbels te maken door te blazen en merkt hij op hoe hard hij aan het rietje moet zuigen zodat het water naar boven komt.

Naast het leren drinken, is ook de keuze van rietjesbeker belangrijk. NûbyTM heeft een groot aanbod aan bekers met een antilekrietje. Om dat antilekrietje te beschermen tegen vuil is er het uniek ontworpen en makkelijk te gebruiken gamma aan Flip-ItTM-bekers.

Zo is bij een rietjesbeker met handvatten de drinkafstand korter door het kortere rietje in de beker. Bij die grote beker moet je kleintje langer en harder drinken door de langere afstand van het rietje. Vele kindjes zijn er meteen mee weg, terwijl anderen hier even aan moeten wennen.

Wat als het niet meteen lukt? Geen probleem, dring de beker niet op en wacht nog een poosje. Bied de beker met tussenpauzes aan en je zal zien wanneer je kindje er klaar voor is.