Ga naar de inhoud

Onze nieuwe borstkompressen: comfort in zwart en wit

Een moeder verdient alle comfort om haar te ondersteunen bij het borstvoeding geven. Nûby™ wil daartoe bijdragen door een kwalitatief product aan te bieden, waarvan men vaak vergeet hoe belangrijk het is, namelijk borstkompressen. Er werd rekening gehouden met zowel het belang van comfort als een vrouwelijk design bij het ontwikkelen van de nieuwe borstkompressen.

 

 

Een nieuwe zwarte optie

Maar wat toch wel het meest opvalt, is het feit dat er voor gebruik overdag zowel witte als zwarte borstkompressen beschikbaar zijn. Nûby™ ontwierp zachte en dunne kompressen die ongelofelijk goed absorberen, en dit in zowel klassiek wit als modieus zwart. Zo krijgen vrouwen de mogelijkheid om hun borstkompres te matchen met hun ondergoed. Dus gedaan met zichtbaar witte kompressen onder je stijlvolle zwarte ondergoed.

Het gevoel hebben dat hun borstkompressen onzichtbaar zijn doordat de zwarte mooi matchen met hun ondergoed, zorgt ervoor dat vrouwen zich zelfzekerder voelen bij het dragen ervan. De kompressen zijn beschikbaar in een 28+2 verpakking, wat betekent dat je een pak van 30 kompressen kan kopen met daarin 28 witte en 2 zwarte of 28 zwarte en 2 witte. En waarom zou je kiezen voor zo'n verpakking, vraag je je misschien af? Wel, de meeste mensen dragen hetzelfde ondergoed geen meerdere dagen na elkaar. Combineer dit met het feit dat vrouwen graag de kleur van hun bh afstemmen op hun outfit en dat industriestudies aantonen dat vrouwen nog steeds het liefst witte of zwarte borstvoedingsbh's kopen.

Nu begrijp je waarschijnlijk wel waarom we hiervoor gekozen hebben. Nûby™ geeft moeders de kans om hun borstkompressen af te stemmen op hun ondergoed voor die extra discretie. Zelfs wanneer je enkel een pak witte gekocht hebt, bestaat de kans dat je tijdens de dagen na de aankoop toch zwarte borstkompressen nodig hebt wanneer je buitenshuis gaat. Want laten we eerlijk zijn, weet jij al wat je gaat dragen over een week?

witte borstkompressen Doos witte borstkompressen

 

Extra absorptie en flinterdun

Behalve de zwarte optie voldoen de nieuwe borstkompressen van Nûby™ ook aan alle andere vereisten voor hoog kwalitatieve borstkompressen. Wanneer men vraagt naar de belangrijkste nadelen van borstvoeding geven, halen vele vrouwen de gênante momenten aan wanneer je melk lekt. Nûby™ zorgt ervoor dat dit geen probleem meer is omdat de absorptie, de belangrijkste eigenschap van borstkompressen, meer dan ooit gegarandeerd is met kompressen die tot wel 100ml absorberen.

Vroeger moesten vrouwen vaak kiezen tussen ofwel absorptie ofwel dunne kompressen die niet zichtbaar zijn onder kleding. Nûby™ heeft deze twee nu kunnen combineren. Om ervoor te zorgen dat vrouwen zich zelfzeker voelen bij het dagelijks dragen van borstkompressen, werden de Borstkompressen voor Dag flinterdun (<1mm) en onmerkbaar onder kledij gemaakt. Ze blijven stevig hangen in de bh dankzij de twee kleefstrips. Zo glijden ze zeker niet uit de bh. Je plakt ze er gewoon tegen en je hoeft je er verder niks meer van aan te trekken.

Slaap 's nachts gerust

Nûby™ heeft niet alleen borstkompressen voor overdag, maar we hebben er ook voor 's nachts. We bieden zowel borstkompressen voor overdag als voor 's nachts aan omdat de eigenschappen die het belangrijkst zijn verschillen van het moment van de dag wanneer ze gebruikt worden. Voor nachtelijk gebruik was onze hoogste prioriteit om moeders borstkompressen aan te bieden met een aangepaste vorm die mooi de slaappositie volgt en waarbij extra katoen is toegevoegd voor nog meer comfort.

Bij Nûby™ begrijpen we dat vrouwen andere behoeftes hebben 's nachts dan overdag. Het design en de discretie worden minder van belang, terwijl comfort en een gerust gevoel de hele nacht juist belangrijker worden. Dit is waarom we een extra zachte laag hebben toegevoegd die de wrijving vermindert wanneer je je omdraait in je slaap. De kompressen voor 's nachts zijn extra flexibel zodat ze de vorm van de borst volgen. Extra absorberend vermogen is toegevoegd zodat je langer kan slapen zonder enig vocht gewaar te worden. Dit betekent dat mama's kunnen profiteren van die broodnodige extra uurtjes slaap tussen het borstvoeding geven door.

 

We bieden comfort, zachtheid, ongelofelijke absorptie en een vrouwelijk design aan, enkel en alleen om een brede glimlach terug te krijgen van moeders wereldwijd!