Ga naar de inhoud

Onze Sure Grip Magische bordjes met zuigbodem: ze blijven plakken!

Je hebt misschien onze nieuwe Sure Grip Magische bordjes met zuigbodem al gezien en we hopen dat jullie er even dol op zijn als wij!

 

sure grip bordje

 

De bordjes zijn de perfecte hulpmiddelen om je kindje aan te moedigen om zelfstandig te eten. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, we geven jullie graag wat meer uitleg in deze 8 redenen waarom je dol zal zijn op de Sure Grip Magische bordjes met zuigbodem :
 

 1. Super zuigkracht

  Herken je de volgende situatie? Je laat je kleintje zelfstandig eten, maar wanneer je twee seconden je rug draait, zie je ineens zijn kom of bordje langs je oren vliegen. OK, misschien is dat wat overdreven, maar je weet heel goed wat we bedoelen. De belangrijkste eigenschap van onze Magische bordjes met zuigbodem is dat ze blijven plakken aan de tafel om het bordje op zijn plaats te houden, zodat je kindje het niet van tafel kan gooien, inclusief het eten erin.

   

 2. Vakjes

  De bordjes zijn voorzien van vakjes om de voeding apart te houden. Dit maakt het gemakkelijker voor kleine kindjes om zelfstandig te eten en helpt ook om de maaltijd net dat tikkeltje schoner te laten verlopen.

 3. Hoge rand

  De hoge rand aan de bordjes maakt het gemakkelijker om het eten uit te scheppen, zelfs met kinderbestek. Plus, het houdt het voedsel wat beter binnen het bordje, zodat het minder makkelijk is om te morsen.

   

 4. Gemakkelijk schoon te maken

  De bordjes zijn gemaakt uit 100% silicone materiaal, wat gemakkelijk is om met de hand te wassen, maar ze kunnen ook veilig in de vaatwasser gewassen worden. Dus er zijn geen excuses meer voor vuile bordjes. Je mag ons hier later voor bedanken.

   

 5. Houdt langer warm

  We weten allemaal dat wachten tot wanneer je kind zijn eten op heeft even lang lijkt te duren als het smelten van een ijsberg. En drie keer raden wat er gaat gebeuren wanneer ze door hebben dat hun eten al koud is? Precies, je zal nog wel een tijdje aan tafel vast zitten. Het silicone bordje houdt het eten toch nog wat langer warm.

   

 6. Veilig in de magnetron

  Zelfs de supermama’s onder ons moeten toegeven dat ze de magnetron af en toe nodig hebben. Dat is geen enkel probleem voor de Sure Grip Magische bordjes met zuigbodem, ze kunnen veilig in de magnetron gebruikt worden.

   

 7. Leuk design

  De beste manier om ervoor te zorgen dat etenstijd met de kindjes vlot verloopt? Maak het leuk voor hen! Geen beter manier om dat te doen dan met wat leuke bordjes. Zeker weten dat ze al de felle kleuren verkiezen boven een gewoon eenvoudig wit bord. En zelfs voor stijlvolle ouders zijn ze ook best wel mooi om in de kast te zetten, toch?

   

 8. Past op de meeste kindertafeltjes

  Het heeft niet veel nut om een bordje met zuigbodem te hebben dat te groot is voor je kindertafeltje of dat een vorm heeft die niet past op dat tafeltje. De Sure Grip Magische bordjes met zuigbodem passen op de meeste kindertafeltjes, zodat je ze zo goed als overal kan gebruiken.

   

 

Wat we dus proberen te zeggen is: plak gewoon het Sure Grip Magische bord met zuigbodem vast aan de tafel voor een knoeivrije maaltijd!