Ga naar de inhoud

Wat jullie écht denken over de elektrische borstkolf

Onze elektrische borstkolf is iets waar we best wel trots op zijn. We zijn ervan overtuigd dat deze kolf alle mogelijkheden heeft om op maat van elke vrouw te kunnen kolven. Maar waarom zou je ons op ons woord geloven? We laten jullie liever zelf jullie mening geven!

 

Nûby elektrische kolf

 

Reviews

Om te beginnen ben ik helemaal fan van de Nûby kolf, mijn vorige kolf was lang zo fijn niet en heb ik dus ook nauwelijks gebruikt, hierdoor ook gestopt met borstvoeding toen ik weer aan het werk moest... Daarentegen heb ik nu al (de kleine is bijna 6 weken) een mooie voorraad in de vriezer gemaakt!
Voordelen vind ik:

  • Oplaadbaar, nog niet 1x leeg gehad en is ook zomaar weer opgeladen. Mijn vorige moest aan de stroom tijdens het kolven of op batterijen, die vervolgens zomaar leeg waren...
  • Makkelijk schoon te maken, ik draai zo alles uit elkaar en weer in elkaar, kan overal goed bij, geen melk die door de slangetjes moet, waardoor die ook schoon gemaakt moeten worden...
  • Fijne zachte “schelpen” werken prettig, je voelt ze bijna niet.
  • De verschillende programma’s vind ik ideaal, (vooral 2,3 en 4 gebruik ik het meest). Mijn vorige had volgens mij maar 1 stand die je dan kon opbouwen...
  • Hij is mooi klein, ik pak het spul zo bij elkaar en kan zelfs achterin de auto kolven als ik dat wil!

​Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de mooie bakjes er niet meer bij te krijgen zijn... de “Nûby Store ‘n Feed” passen er zo mooi bij, zonde dat ze nergens meer zijn...

 

 

Ik heb de kolf van Nuby ontdekt.

Fijne kolf, makkelijk in gebruik (draadloos) en lekker klein om mee te nemen.
Mijn huurkolf was veel groter en moest altijd in het stopcontact.
Ik merk ook een grotere opbrengst in vergelijking met andere kolven (hand en elektrisch)
Het geluid is vriendelijk van de kolf, en de prijs van een dubbele ook. Top!!!
Al met al een enorme aanrader.

Babyspecialist

En ook bij Prénatal hadden ze er wat over te zeggen. Dit is vandaag de dag de grootste specialist voor jou en je kindje, met in totaal 57 winkels verspreid over heel Nederland. Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Hun kijk op onze kolf kan je hier uitgebreid lezen.

 

 

Ben je al helemaal verkocht en wil je de details van deze elektrische kolf wel eens weten? Of ben je nog niet echt overtuigd en heb je nog wat meer technische informatie nodig? Bekijk de kolf dan hier in detail.

Reacties

Naomi schreef

Ik ben heel tevreden van de kolf, gebruik ze ondertussen 4 maand. Stand 2 is heel goed om een toeschietreflex op te wekken, toen de baby 6 maand werd bleek dit ineens heel erg nodig... Eens de toeschietreflex goed op gang is dan is stand 3 (steeds op maximaal) voor mij ideaal: snel worden de potjes gevuld.

Wat ik wel jammer vind - en let op dit zijn heel kleine nadelen - is de vorm van de potjes. Er blijft altijd een rest melk achter die je er niet uit krijgt omdat het potje bovenin naar boven toe uitloopt en dan heel abrupt een onhandige barrière vormt om de melk makkelijk in zakjes te gieten.

Verder geen nadelen, de batterij gaat lang mee en tijdens opladen kun je gewoon blijven kolven. Het systeem zit eenvoudig in elkaar en kun je daarom ook makkelijk schoonmaken en terug in elkaar steken. Ook niet onbelangrijk: de prijs! Die is heel erg betaalbaar. Heel goede prijs-kwaliteitsverhouding!

<3

Single mama van Viggo

Reageer